Lang Leve de Liefde: wat bedoelt Mieke met deze hitsige knipoog!?

Lang Leve de Liefde: wat bedoelt Mieke met deze hitsige knipoog!?

Maandag 16 oktober 2023 om 11:02

Tijdens een gesprek over het avondeten krijgt Leo een nogal opvallende knipoog van zijn date Mieke, als die over het toetje begint. Maar wat wil ze daar nu eigenlijk precies mee zeggen...?

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Lang Leve de Liefde: wat bedoelt <em>Mieke</em> met deze hitsige knipoog!? Tijdens een gesprek over het avondeten krijgt Leo een nogal opvallende knipoog van zijn date Mieke, als die over het toetje begint. Maar wat wil ze daar nu eigenlijk precies mee zeggen...? Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Eva Jinek over bevalling: 'Liters water gutsten uit mij, op de keukenvloer' (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Dappere Katja Schuurman duikt ijskoude water in: 'Nu ook volhouden' (video) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's