Zien: André Hazes haalt grap uit met verslavingszorg instelling

Zien: André Hazes haalt grap uit met verslavingszorg instelling

Dinsdag 17 oktober 2023 om 12:24

Billy Dans, één van de liedjesschrijvers van André Hazes, heeft op Instagram een video gedeeld waarin André een grap maakt. Op het scherm van André's telefoon is duidelijk de naam "Jellinek" te zien, één van de grootste instellingen voor verslavingszorg in Nederland.

Verslavingszorg
"Even kijken, waar zou hij zijn? Even kijken...", zegt Billy terwijl hij doet alsof hij naar André aan het zoeken is. Vervolgens verschijnt André in beeld. Hij staat naast een persoon die een bord vasthoudt met de naam van een reisorganisatie. Hazes maakt een grap en besluit om hetzelfde te doen, maar met de naam van een instelling voor verslavingszorg. Billy kan er wel om lachen. Laatst liet de zanger weten dat hij ondertussen 1,5 jaar clean en nuchter is.

Bekijk de video met Hazes hieronder.

Zien: <em>André Hazes</em> haalt grap uit met <em>verslavingszorg</em> instelling Billy Dans, één van de liedjesschrijvers van André Hazes, heeft op Instagram een video gedeeld waarin André een grap maakt. Op het scherm van André's telefoon is duidelijk de naam "Jellinek" te zien, één van de grootste instellingen voor verslavingszorg in Nederland. Verslavingszorg"Even kijken, waar zou hij zijn? Even kijken...", zegt Billy terwijl hij doet alsof hij naar André aan het zoeken is. Vervolgens verschijnt André in beeld. Hij staat naast een persoon die een bord vasthoudt met de naam van een reisorganisatie. Hazes maakt een grap en besluit om hetzelfde te doen, maar met de naam van een instelling voor verslavingszorg. Billy kan er wel om lachen. Laatst liet de zanger weten dat hij ondertussen 1,5 jaar clean en nuchter is. Bekijk de video met Hazes hieronder. Bekijk ook ZIEN: Sarah van Soelen steelt de show op rode loper Pretty Woman Bekijk deze video » Shownieuws: André Hazes bedankt fans voor 3 miljoen streams maar krijgt commentaar Bekijk deze video » De emoties lopen hoog op bij Frans Bauer (video) Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's