De emoties lopen hoog op bij Frans Bauer (video)

De emoties lopen hoog op bij Frans Bauer (video)

De <em>emoties</em> lopen hoog op bij <em>Frans Bauer</em> (video) Frans Bauer heeft soms moeite om zich "in te houden" als hij bij de voetbalwedstrijd van zijn zoon staat te kijken. Op Instagram vroeg de zanger afgelopen weekend of zijn volgers daar ook wel eens last van hebben. Bekijk de video hieronder. "Wat verschrikkelijk""Wie kent het niet, hè? Vroeg je nest uit en dan sta je hier langs de kant van het voetbalveld. Gigantische wedstrijd, Frans Bauer junior zit erin, in de spits, maar 1-0 achter, mensen. Wat verschrikkelijk", zegt Bauer tegen zijn volgers. EmotiesFrans vindt het soms moeilijk om zichzelf in te houden bij het aanmoedigen van zijn zoon. "De emoties worden dan veel te hoog, herkennen jullie dat ook? Dat je naar je eigen kind staat te kijken en denkt: kom op nou, jongen!" Bekijk de Instagram-video met Frans Bauer hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer)
Maandag 16 oktober 2023 om 10:32

Frans Bauer heeft soms moeite om zich "in te houden" als hij bij de voetbalwedstrijd van zijn zoon staat te kijken. Op Instagram vroeg de zanger afgelopen weekend of zijn volgers daar ook wel eens last van hebben. Bekijk de video hieronder.

"Wat verschrikkelijk"
"Wie kent het niet, hè? Vroeg je nest uit en dan sta je hier langs de kant van het voetbalveld. Gigantische wedstrijd, Frans Bauer junior zit erin, in de spits, maar 1-0 achter, mensen. Wat verschrikkelijk", zegt Bauer tegen zijn volgers.

Emoties
Frans vindt het soms moeilijk om zichzelf in te houden bij het aanmoedigen van zijn zoon. "De emoties worden dan veel te hoog, herkennen jullie dat ook? Dat je naar je eigen kind staat te kijken en denkt: kom op nou, jongen!"

Bekijk de Instagram-video met Frans Bauer hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's