Video: André Hazes verblijft in Bonaire om te werken aan nieuwe muziek

Video: André Hazes verblijft in Bonaire om te werken aan nieuwe muziek

Woensdag 18 oktober 2023 om 20:41

Terwijl André Hazes op Bonaire vertoeft om nieuwe muziek te maken, ontvangt hij nationale steun van zijn platenmaatschappij hier in Nederland.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>André Hazes</em> verblijft in <em>Bonaire</em> om te werken aan <em>nieuwe muziek</em> Terwijl André Hazes op Bonaire vertoeft om nieuwe muziek te maken, ontvangt hij nationale steun van zijn platenmaatschappij hier in Nederland. Tekst gaat verder onder de video. Op mijn lijf geschrevenIn het AD van vanmorgen heeft 8Ball Music, zijn platenmaatschappij, een advertentie geplaatst om zijn nieuwe album 'Op mijn lijf geschreven' te vieren, omdat het op nummer 4 is binnengekomen in de Nederlandse Album Top 100. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook André Hazes: 'Hierom trek ik niet in bij Monique' (Casa di Beau) Bekijk deze video » Zien: André Hazes haalt grap uit met verslavingszorg instelling Bekijk deze video »
Entertainment :

Op mijn lijf geschreven
In het AD van vanmorgen heeft 8Ball Music, zijn platenmaatschappij, een advertentie geplaatst om zijn nieuwe album 'Op mijn lijf geschreven' te vieren, omdat het op nummer 4 is binnengekomen in de Nederlandse Album Top 100.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's