'Joran van der Sloot gaat volgende week schuld bekennen in zaak-Holloway' (video)

'Joran van der Sloot gaat volgende week schuld bekennen in zaak-Holloway' (video)

Zaterdag 14 oktober 2023 om 10:11

'<em>Joran van der Sloot</em> gaat volgende week schuld bekennen in zaak-Holloway' (video) Volgens Amerikaanse media gaat Joran van der Sloot volgende week bekennen dat hij de moeder van de in 2005 verdwenen Natalee Holloway heeft afgeperst. AfpersingABC News en NBC News melden op basis van vrijdag verschenen rechtbankdocumenten dat Van der Sloot woensdag in de staat Alabama voor de rechter verschijnt. Eerder dit jaar zei Van der Sloot nog onschuldig te zijn aan afpersing. De Nederlander wordt al jaren in verband gebracht met de verdwijning van Natalee. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: scholier (14) zwaargewond na aanrijding bij school Doetinchem (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man zwaargewond na steekpartij in Rotterdam (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: lichaam gevonden in woning in Limburgse Linne (video) Bekijk deze video »
Misdaad :

Volgens Amerikaanse media gaat Joran van der Sloot volgende week bekennen dat hij de moeder van de in 2005 verdwenen Natalee Holloway heeft afgeperst.

Afpersing
ABC News en NBC News melden op basis van vrijdag verschenen rechtbankdocumenten dat Van der Sloot woensdag in de staat Alabama voor de rechter verschijnt. Eerder dit jaar zei Van der Sloot nog onschuldig te zijn aan afpersing. De Nederlander wordt al jaren in verband gebracht met de verdwijning van Natalee.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's