Johan Vlemmix loopt blauwtje in Lang Leve de Liefde: 'Welterusten Johan'

Johan Vlemmix loopt blauwtje in Lang Leve de Liefde: 'Welterusten Johan'

Donderdag 19 oktober 2023 om 12:54

In de ochtend merkt Kiki de schoenen van Johan Vlemmix op en deelt met hem dat ze ze afschuwelijk vindt. Het gaat zelfs zo ver dat het merk van de schoenen een scheldwoord is in haar huis. "Ik kan je wel vertellen dat als wij een relatie zouden krijgen en je zou die dingen naast me op de bank dragen, dan zeg ik heel gauw welterusten, Johan. Dat vind ik echt zo verschrikkelijk", aldus Kiki.

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder:

<em>Johan Vlemmix</em> loopt blauwtje in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Welterusten Johan' In de ochtend merkt Kiki de schoenen van Johan Vlemmix op en deelt met hem dat ze ze afschuwelijk vindt. Het gaat zelfs zo ver dat het merk van de schoenen een scheldwoord is in haar huis. "Ik kan je wel vertellen dat als wij een relatie zouden krijgen en je zou die dingen naast me op de bank dragen, dan zeg ik heel gauw welterusten, Johan. Dat vind ik echt zo verschrikkelijk", aldus Kiki. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kiki in Lang Leve De Liefde: 'Oh Johan, ik heb zo'n zin in jou' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde gemist? Avondeten maakt Johan Vlemmix 'helemaal niets uit' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's