Valentijn Driessen onthult: 'Ajax overweegt transfer Steven Bergwijn naar Midden-Oosten'

Valentijn Driessen onthult: 'Ajax overweegt transfer Steven Bergwijn naar Midden-Oosten'

Donderdag 19 oktober 2023 om 17:36

De Telegraaf meldde woensdagavond dat Alex Kroes van plan is om na zijn officiële indiensttreding bij Ajax op 15 maart 2024 een reorganisatie door te voeren. Kroes zou het aantal werknemers binnen de club met tien procent willen laten dalen, waardoor er dus ook een aantal spelers moeten vertrekken.

Tekst gaat verder onder de video.

Valentijn Driessen onthult: 'Ajax overweegt transfer Steven Bergwijn naar Midden-Oosten' De Telegraaf meldde woensdagavond dat Alex Kroes van plan is om na zijn officiële indiensttreding bij Ajax op 15 maart 2024 een reorganisatie door te voeren. Kroes zou het aantal werknemers binnen de club met tien procent willen laten dalen, waardoor er dus ook een aantal spelers moeten vertrekken. Tekst gaat verder onder de video. Midden-OostenAjax overweegt spelers te verkopen aan clubs in het Midden-Oosten, met Steven Bergwijn als mogelijk voorbeeld. De buitenspeler kwam vorig jaar voor meer dan 31 miljoen euro over van Tottenham Hotspur, en Ajax hoopt hem mogelijk met winst te transfereren. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen: 'Het volk vindt dit raar gedrag van koning Willem-Alexander' Bekijk deze video » Wilfred Genee vist naar liefdesproblemen bij Raymond Mens en Merel Ek: 'Geen relatiebreuk?' Bekijk deze video »
TV :

Midden-Oosten
Ajax overweegt spelers te verkopen aan clubs in het Midden-Oosten, met Steven Bergwijn als mogelijk voorbeeld. De buitenspeler kwam vorig jaar voor meer dan 31 miljoen euro over van Tottenham Hotspur, en Ajax hoopt hem mogelijk met winst te transfereren.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's