Heftige beelden: auto knalt tegen woonboerderij Bergeijk (video)

Heftige beelden: auto knalt tegen woonboerderij Bergeijk (video)

Donderdag 19 oktober 2023 om 20:20

Heftige beelden: auto knalt tegen <em>woonboerderij</em> Bergeijk (video) Een ravage bij een ongeval in Bergeijk: in de Brabantse plaats werd een automobiliste onwel en knalde tegen een woonboerderij. Daardoor is een deel van een kozijn naar binnen gevallen, zo is op de beelden van Hart van Nederland te zien. De bestuurder van de auto is niet gewond geraakt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Moeder Natalee Holloway na bekentenis Joran van der Sloot: 'Je bent een moordenaar' (Shownieuws) Bekijk deze video » Heftige beelden: gewapende ontsnapte tbs'er neergeschoten bij kinderdagverblijf in Hulten Bekijk deze video » Hart van Nederland: man overleden bij schietpartij in woonwijk Apeldoorn (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een ravage bij een ongeval in Bergeijk: in de Brabantse plaats werd een automobiliste onwel en knalde tegen een woonboerderij. Daardoor is een deel van een kozijn naar binnen gevallen, zo is op de beelden van Hart van Nederland te zien. De bestuurder van de auto is niet gewond geraakt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's