Peter R. de Vries Foundation: 100.000 euro voor gouden tip over op Curaçao omgekomen Mike (HvNL)

Peter R. de Vries Foundation: 100.000 euro voor gouden tip over op Curaçao omgekomen Mike (HvNL)

Woensdag 30 augustus 2023 om 16:48

In Hart van Nederland doet de dochter van Peter R. de Vries een oproep aan diegenen die iets weten over de op Curaçao omgekomen Nederlander Mike om zich te melden. De Peter R. de Vries Foundation looft 100.000 euro uit voor de gouden tip die helpt het misdrijf op te lossen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

<em>Peter R. de Vries Foundation</em>: 100.000 euro voor gouden tip over op Curaçao omgekomen Mike (<em>HvNL</em>) In Hart van Nederland doet de dochter van Peter R. de Vries een oproep aan diegenen die iets weten over de op Curaçao omgekomen Nederlander Mike om zich te melden. De Peter R. de Vries Foundation looft 100.000 euro uit voor de gouden tip die helpt het misdrijf op te lossen. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ekehaar (Drenthe): dode en zwaargewonden bij ongeluk (video) Bekijk deze video » Schattig: baby ringstaartmaki geboren in DierenPark Amersfoort (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Heftig: beelden confrontatie verdachte schietpartij Den Haag met medepassagier in vliegtuig (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's