Zien: Koningin Máxima ontsnapt in Kaapstad aan demonstranten dankzij beveiliging

Zien: Koningin Máxima ontsnapt in Kaapstad aan demonstranten dankzij beveiliging

Vrijdag 20 oktober 2023 om 15:34

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima moesten vrijdag door een woedende menigte van demonstranten naar hun auto na een bezoek aan het museum Slave Lodge in Kaapstad. De sfeer was gespannen, en de demonstranten hielden geen afstand, waardoor de beveiligers hardhandig moesten optreden.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Koningin Máxima</em> ontsnapt in <em>Kaapstad</em> aan <em>demonstranten</em> dankzij beveiliging Koning Willem-Alexander en koningin Máxima moesten vrijdag door een woedende menigte van demonstranten naar hun auto na een bezoek aan het museum Slave Lodge in Kaapstad. De sfeer was gespannen, en de demonstranten hielden geen afstand, waardoor de beveiligers hardhandig moesten optreden. Tekst gaat verder onder de video. Spannende momentenTientallen demonstranten benaderden het koninklijke paar bij het verlaten van het museum. Er ontstonden spannende momenten, waaronder het overhandigen van een inheemse boog aan de koning en het beveiligen van koningin Máxima terwijl ze om de auto liep om aan haar kant in te stappen. Nederlandse en Zuid-Afrikaanse beveiligers grepen in om de demonstranten op afstand te houden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Koningspaar herdenkt vriendschap met overleden fotograaf Erwin Olaf Bekijk deze video » Koning Willem Alexander co-piloot in vliegtuig naar Zuid-Afrika (Shownieuws) Bekijk deze video »
Nieuws :

Spannende momenten
Tientallen demonstranten benaderden het koninklijke paar bij het verlaten van het museum. Er ontstonden spannende momenten, waaronder het overhandigen van een inheemse boog aan de koning en het beveiligen van koningin Máxima terwijl ze om de auto liep om aan haar kant in te stappen. Nederlandse en Zuid-Afrikaanse beveiligers grepen in om de demonstranten op afstand te houden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's