Het Jaar van... gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Jaar van... gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Jaar van... gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het jaar dat vrijdag in Het jaar van... centraal staat is 2004, inmiddels bijna twintig jaar geleden. De rode draad van de aflevering is de lancering van het social medium Hyves, waarbij de start van het socialmediatijdperk een feit werd. TsunamiIn de aflevering komen onder andere Gerard Ekdom, Barbara Barend en Jan de Hoop voorbij. Laatstgenoemde blikt terug op Tweede Kerstadag 2004, toen de wereld werd opgeschrikt door een tsunami ten westen van Sumatra, die over de hele wereld een klap in het gezicht was. Over Het jaar van...In Het jaar van... maken BN'ers en experts een trip down memory lane door de jaren 80, 90 en begin 00s. Ze blikken terug op tv-items die nog in ieders collectieve geheugen zitten, van videoclips tot nieuwsitems.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 20 oktober 2023 om 21:39

Het jaar dat vrijdag in Het jaar van... centraal staat is 2004, inmiddels bijna twintig jaar geleden. De rode draad van de aflevering is de lancering van het social medium Hyves, waarbij de start van het socialmediatijdperk een feit werd.

Tsunami
In de aflevering komen onder andere Gerard Ekdom, Barbara Barend en Jan de Hoop voorbij. Laatstgenoemde blikt terug op Tweede Kerstadag 2004, toen de wereld werd opgeschrikt door een tsunami ten westen van Sumatra, die over de hele wereld een klap in het gezicht was.

Over Het jaar van...
In Het jaar van... maken BN'ers en experts een trip down memory lane door de jaren 80, 90 en begin 00s. Ze blikken terug op tv-items die nog in ieders collectieve geheugen zitten, van videoclips tot nieuwsitems.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het jaar van...

Actuele video's

Meer actuele video's