Video: moordverdachte Bretly D. weet te ontsnappen bij inval in Doetinchem

Video: moordverdachte Bretly D. weet te ontsnappen bij inval in Doetinchem

Zondag 22 oktober 2023 om 14:35

De politie heeft zaterdagavond in een woonwijk in Doetinchem een inval gedaan en een uitgebreide zoekactie uitgevoerd in de zoektocht naar de voortvluchtige moordverdachte Bretly D.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: moordverdachte <em>Bretly D.</em> weet te <em>ontsnappen</em> bij inval in <em>Doetinchem</em> De politie heeft zaterdagavond in een woonwijk in Doetinchem een inval gedaan en een uitgebreide zoekactie uitgevoerd in de zoektocht naar de voortvluchtige moordverdachte Bretly D. Tekst gaat verder onder de video. Dienst Speciale InterventiesLaat op de avond heeft de Dienst Speciale Interventies (DSI) een inval gedaan in een woning aan het Hof van Rome, zoals gemeld door de lokale nieuwssite Gelrenieuws. Het huis is doorzocht en er zijn inspecties op daken uitgevoerd, de 24-jarige verdachte is daarbij niet aangetroffen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Brand bedrijfspand Almelo: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto door aquaplaning frontaal tegen boom in Drenthe (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Dienst Speciale Interventies
Laat op de avond heeft de Dienst Speciale Interventies (DSI) een inval gedaan in een woning aan het Hof van Rome, zoals gemeld door de lokale nieuwssite Gelrenieuws. Het huis is doorzocht en er zijn inspecties op daken uitgevoerd, de 24-jarige verdachte is daarbij niet aangetroffen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's