Na plofkraak bij juwelier in Doetinchem krijgt politie deur niet open (Hart van Nederland)

Na plofkraak bij juwelier in Doetinchem krijgt politie deur niet open (Hart van Nederland)

Na <em>plofkraak</em> bij juwelier in <em>Doetinchem</em> krijgt politie deur niet open (<em>Hart van Nederland</em>) In de nacht van maandag op dinsdag heeft bij juwelier 'De Tijd' in Doetinchem een explosie plaatsgevonden. De politie is een onderzoek gestart is naar de plofkraak. Echter, voordat dit mogelijk was moest de brandweer eraan te pas komen. De politie kreeg de deur van het pand niet open. De brandweer kwam met zes man sterk om deze eruit te krijgen! Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zoveelste slavernijmonument beklad met graffiti, gemeente Rotterdam neemt maatregelen Bekijk deze video » Ernstig auto ongeluk in Markenbinnen, drie jongens komen om het leven (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Tornado in Nederland veroorzaakt enorme schade, bekijk de beelden bij Apeldoorn Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 4 juli 2023 om 16:21

In de nacht van maandag op dinsdag heeft bij juwelier 'De Tijd' in Doetinchem een explosie plaatsgevonden. De politie is een onderzoek gestart is naar de plofkraak. Echter, voordat dit mogelijk was moest de brandweer eraan te pas komen. De politie kreeg de deur van het pand niet open. De brandweer kwam met zes man sterk om deze eruit te krijgen!

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's