Ongeval in Oss: auto met moeder en kinderen ernstig beschadigd (video)

Ongeval in Oss: auto met moeder en kinderen ernstig beschadigd (video)

Zondag 22 oktober 2023 om 18:15

Deze middag, rond half drie, heeft er een botsing tussen twee auto's plaatsgevonden op knooppunt Paalgraven bij Oss. Een van de voertuigen bevatte een moeder en haar twee jonge kinderen, terwijl het andere voertuig een echtpaar vervoerde, volgens de politie.

Tekst gaat verder onder de video.

Ongeval in <em>Oss</em>: auto met <em>moeder en kinderen</em> ernstig beschadigd (video) Deze middag, rond half drie, heeft er een botsing tussen twee auto's plaatsgevonden op knooppunt Paalgraven bij Oss. Een van de voertuigen bevatte een moeder en haar twee jonge kinderen, terwijl het andere voertuig een echtpaar vervoerde, volgens de politie. Tekst gaat verder onder de video. Moeder en kinderenDe kinderen zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor controle. Hun moeder, die ongedeerd is gebleven, vergezelde hen naar het ziekenhuis. De vrouw uit het andere voertuig is ook door ambulancepersoneel gecontroleerd, en haar man raakte niet gewond. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: voetganger overleden op de Seineweg in Sloterdijk na taxi-aanrijding Bekijk deze video » Heftig ongeval bij Oud-Beijerland, twee slachtoffers met spoed naar ziekenhuis (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Moeder en kinderen
De kinderen zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor controle. Hun moeder, die ongedeerd is gebleven, vergezelde hen naar het ziekenhuis. De vrouw uit het andere voertuig is ook door ambulancepersoneel gecontroleerd, en haar man raakte niet gewond.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's