Video: voetganger overleden op de Seineweg in Sloterdijk na taxi-aanrijding

Video: voetganger overleden op de Seineweg in Sloterdijk na taxi-aanrijding

Video: voetganger overleden op de Seineweg in <em>Sloterdijk</em> na taxi-aanrijding Zaterdag 14 oktober is een man omgekomen door een aanrijding in Amsterdam Nieuw-West. Het betrokken voertuig is een taxi, bevestigt een woordvoerder van de politie na berichtgeving door AT5. Het ongeluk vond rond 20.00 uur plaats op de Seineweg in Sloterdijk, vlakbij een volkstuintjescomplex. Bekijk beelden van de omgeving hierboven in de Hart van Nederland-video. OnderzoekDe taxichauffeur is meegenomen naar het politiebureau om een verklaring af te leggen. De politie doet ter plaatse onderzoek. Hiervoor is het verkeer op de weg stilgelegd. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven. Bekijk ook Hart van Nederland: scholier (14) zwaargewond na aanrijding bij school Doetinchem (video) Bekijk deze video » Ravage na ongeluk tijdens storm in Groningen: vier gewonden naar ziekenhuis (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 15 oktober 2023 om 08:26

Zaterdag 14 oktober is een man omgekomen door een aanrijding in Amsterdam Nieuw-West. Het betrokken voertuig is een taxi, bevestigt een woordvoerder van de politie na berichtgeving door AT5. Het ongeluk vond rond 20.00 uur plaats op de Seineweg in Sloterdijk, vlakbij een volkstuintjescomplex. Bekijk beelden van de omgeving hierboven in de Hart van Nederland-video.

Onderzoek
De taxichauffeur is meegenomen naar het politiebureau om een verklaring af te leggen. De politie doet ter plaatse onderzoek. Hiervoor is het verkeer op de weg stilgelegd.

Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's