Heftig ongeval bij Oud-Beijerland, twee slachtoffers met spoed naar ziekenhuis (Hart van Nederland)

Heftig ongeval bij Oud-Beijerland, twee slachtoffers met spoed naar ziekenhuis (Hart van Nederland)

Heftig ongeval bij <em>Oud-Beijerland</em>, twee slachtoffers met spoed naar ziekenhuis (<em>Hart van Nederland</em>) Woensdagochtend zijn bij Oud-Beijerland op de N217, in een heftig ongeval een vrachtwagen en een bestelbusje frontaal op elkaar gebotst. In Hart van Nederland zien we de brandweer die eraan te pas moest komen om een van de twee slachtoffers te bevrijden. KlapbandBeide bestuurders zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een klapband is waarschijnlijk de oorzaak van het ongeluk. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Klopjacht naar voortvluchtige dader aanslag Brussel: 'Huis Tunesiër doorzocht door politie' (video) Bekijk deze video » Pedojager maakt identiteit bekend van vermeend pedofiel, staat nu zelf voor rechter (HvNL) Bekijk deze video » 'Joran bekent moord op Natalee Holloway' (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Woensdag 18 oktober 2023 om 13:42

Woensdagochtend zijn bij Oud-Beijerland op de N217, in een heftig ongeval een vrachtwagen en een bestelbusje frontaal op elkaar gebotst. In Hart van Nederland zien we de brandweer die eraan te pas moest komen om een van de twee slachtoffers te bevrijden.

Klapband
Beide bestuurders zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een klapband is waarschijnlijk de oorzaak van het ongeluk.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's