Melanie blesseert zichzelf door eigen enthousiasme (De Bondgenoten)

Melanie blesseert zichzelf door eigen enthousiasme (De Bondgenoten)

Donderdag 26 oktober 2023 om 11:17

In aflevering drie van De Bondgenoten raakt deelnemer Melanie licht gewond. Ze blesseert zichzelf door haar eigen enthousiasme. Gelukkig ligt niet haar hele neus open, verzekert een andere deelnemer haar...

Bekijk het best wel grappige fragment uit De Bondgenoten hieronder.

Melanie blesseert zichzelf door eigen enthousiasme (<em>De Bondgenoten</em>) In aflevering drie van De Bondgenoten raakt deelnemer Melanie licht gewond. Ze blesseert zichzelf door haar eigen enthousiasme. Gelukkig ligt niet haar hele neus open, verzekert een andere deelnemer haar... Bekijk het best wel grappige fragment uit De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is op werkdagen om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook De eerste beelden van De Bondgenoten: "Hij moest al bijna janken" Bekijk deze video » Vanavond in De Bondgenoten: lacht Jennemie nu al Jorrit uit? Bekijk deze video » De Bondgenoten: Donna en Jorim vormen een bondje (video) Bekijk deze video »
TV :

De Bondgenoten is op werkdagen om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's