HvNL: verdachte uit woning in Empel geblinddoekt met broek op knieën afgevoerd

HvNL: verdachte uit woning in Empel geblinddoekt met broek op knieën afgevoerd

Donderdag 26 oktober 2023 om 10:41

Woensdagavond deed de Dienst Speciale Interventies (DSI) een inval in een woning in Empel. De omwonenden werden daarbij geëvacueerd.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>HvNL</em>: verdachte uit woning in <em>Empel</em> geblinddoekt met broek op knieën afgevoerd Woensdagavond deed de Dienst Speciale Interventies (DSI) een inval in een woning in Empel. De omwonenden werden daarbij geëvacueerd. Tekst gaat verder onder de video. GeblinddoektEen onderhandelaar van de politie heeft de verdachte uit de woning aan de Watermunt naar buiten gepraat. Hij werd vervolgens geblinddoekt, geboeid en met z'n broek op de knieën door de politie afgevoerd. Waarvan de persoon verdacht werd, is niet bekendgemaakt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: Utrechtse wijk Overvecht opgeschrikt door vondst plofkraakmaterialen in auto Bekijk deze video » Heftige beelden: moordverdachte Bretly D. aangehouden in hotel Amsterdam Bekijk deze video » Video: voormalig voorzitter CDA Kampen mogelijk door misdrijf overleden Bekijk deze video »
Nieuws :

Geblinddoekt
Een onderhandelaar van de politie heeft de verdachte uit de woning aan de Watermunt naar buiten gepraat. Hij werd vervolgens geblinddoekt, geboeid en met z'n broek op de knieën door de politie afgevoerd. Waarvan de persoon verdacht werd, is niet bekendgemaakt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's