Maxime Meiland geïrriteerd tijdens radio-interview: 'Hou eens op!' (video)

Maxime Meiland geïrriteerd tijdens radio-interview: 'Hou eens op!' (video)

Donderdag 26 oktober 2023 om 18:45

<em>Maxime Meiland</em> geïrriteerd tijdens radio-interview: 'Hou eens op!' (video) Hoe zit het nu precies met de aanstaande verhuizing van Maxime Meiland, Leroy en de twee kleintjes? Dat vragen de juice-kanalen zich al dagen af. Volgens de geruchten heeft de familie een enorm stuk grond gekocht waar zowel het gezin van Maxime als Martien en Erica kunnen wonen. Maxime vertelde bij Radio538 dat ze helemaal klaar is met de geruchten, maar tegelijkertijd kan ze het ook niet ontkennen... Bekijk het fragment van Radio538 hierboven. Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Chateau Meiland: Chagrijnige Erica wil geen slinger om op haar verjaardag Bekijk deze video » Chateau Meiland: wil Nadège komen logeren in Code Rosé? Bekijk deze video » Video: De Meilandjes-kerstspecial dit jaar in Londen Bekijk deze video » Chateau Meiland: Jarige Erica wordt toegezongen in Code Rosé Bekijk deze video »
Entertainment :

Hoe zit het nu precies met de aanstaande verhuizing van Maxime Meiland, Leroy en de twee kleintjes? Dat vragen de juice-kanalen zich al dagen af. Volgens de geruchten heeft de familie een enorm stuk grond gekocht waar zowel het gezin van Maxime als Martien en Erica kunnen wonen. Maxime vertelde bij Radio538 dat ze helemaal klaar is met de geruchten, maar tegelijkertijd kan ze het ook niet ontkennen...

Bekijk het fragment van Radio538 hierboven.

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's