RTL Boulevard: gaat Robbert Rodenburg Amalia interviewen? (video)

RTL Boulevard: gaat Robbert Rodenburg Amalia interviewen? (video)

Vrijdag 27 oktober 2023 om 15:21

<em>RTL Boulevard</em>: gaat Robbert Rodenburg Amalia interviewen? (video) Robbert Rodenburg heeft al heel wat grote naam voor de camera van zijn online-serie Open Kaart gehad, maar er is één dame in het bijzonder die de presentator graag nog een keer wil spreken: onze toekomstige koningin Amalia. Hoewel de influencer besties is met haar nichtje Eloise, peinst Robbert er niet over om het via haar te spelen: 'Als het komt, komt het.' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Video: Glennis Grace in tranen om verlies Fred van Leer na Jumbo-vechtpartij Bekijk deze video » Hilarische beelden: Robbert Rodenburg breekt in lachen uit in Oh, Wat Een Jaar! Bekijk deze video » Chantal Janzen doet onverwachte bekentenis in Open Kaart: 'Ik heb een keer poppers gesnoven' Bekijk deze video » Chantal Janzen over bijna-burn-out: 'Het was blinde paniek' (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: gaat Robbert Rodenburg Amalia interviewen? (video)

Robbert Rodenburg heeft al heel wat grote naam voor de camera van zijn online-serie Open Kaart gehad, maar er is één dame in het bijzonder die de presentator graag nog een keer wil spreken: onze toekomstige koningin Amalia. Hoewel de influencer besties is met haar nichtje Eloise, peinst Robbert er niet over om het via haar te spelen: 'Als het komt, komt het.'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's