Zien: Frans Bauer toont emotionele kant in nieuw programma Een Leven Zonder Letters

Zien: Frans Bauer toont emotionele kant in nieuw programma Een Leven Zonder Letters

Vrijdag 27 oktober 2023 om 19:32

Frans Bauer groeide op met twee ouders die ook niet konden lezen, en daarom weet hij als geen ander hoe beperkend dat kan zijn. In Nederland gaat het om zo'n 2,5 miljoen mensen die niet goed kunnen lezen en schrijven, en zij staan vaak buitenspel in onze samenleving.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Frans Bauer</em> toont emotionele kant in nieuw programma <em>Een Leven Zonder Letters</em> Frans Bauer groeide op met twee ouders die ook niet konden lezen, en daarom weet hij als geen ander hoe beperkend dat kan zijn. In Nederland gaat het om zo'n 2,5 miljoen mensen die niet goed kunnen lezen en schrijven, en zij staan vaak buitenspel in onze samenleving. Tekst gaat verder onder de video. Een Leven Zonder LettersIn zijn nieuwe programma Een Leven Zonder Letters volgde hij een jaar lang twaalf mensen met deze vorm van laaggeletterdheid, en dat heeft een diepgaande impact op de volkszanger gehad. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Leven zonder letters is vanaf maandag 30 oktober wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Leven zonder letters terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Frans Bauer toont emotionele kant in nieuw programma Een Leven Zonder Letters

Een Leven Zonder Letters
In zijn nieuwe programma Een Leven Zonder Letters volgde hij een jaar lang twaalf mensen met deze vorm van laaggeletterdheid, en dat heeft een diepgaande impact op de volkszanger gehad.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Leven zonder letters is vanaf maandag 30 oktober wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Leven zonder letters terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's