Halloween 2023: deze film is verkozen tot engste film allertijden!

Halloween 2023: deze film is verkozen tot engste film allertijden!

Zaterdag 28 oktober 2023 om 22:25

De horrorklasieker Sinister is dit jaar verkozen tot engste film allertijden. De film van regisseur Scott Derrickson heeft de prijs gewonnen op basis van een snelle hartslag. De horrorfilm Host, de winnaar van de vorige twee jaar, had net wat minder hartkloppingen per minuut.

The Science of Scare
The Science of Scare brengt al sinds 2020, rond halloween, een jaarlijks rapport uit. Het bedrijf test, in een periode van vijftien dagen, 250 testpersonen. Deze testpersonen kijken naar een selectie van veertig horrorfilms. Daarbij werden deze testpersonen voorzien van een hartslagmonitor om op die manier te kunnen bepalen welke film gemiddeld de hoogste hartslag veroorzaakte.

Verhaallijn
In Sinister volgen we Elisson, een schrijver van misdaadromans die gebaseerd zijn op waargebeurde politiezaken, hij heeft moeite om een nieuw verhaal te vinden. Hij verhuist met zijn gezin naar een huis waar een gehele familie is uitgemoord. Wanneer ze in het huis een doos met videobanden vinden waar nog meer moorden op staan, leidt dit onderzoek naar een bovennatuurlijke entiteit.

Bekijk de trailer van Sinister hieronder. Genre: horror, thriller.

Halloween 2023: deze film is verkozen tot <em>engste film</em> allertijden! De horrorklasieker Sinister is dit jaar verkozen tot engste film allertijden. De film van regisseur Scott Derrickson heeft de prijs gewonnen op basis van een snelle hartslag. De horrorfilm Host, de winnaar van de vorige twee jaar, had net wat minder hartkloppingen per minuut. The Science of ScareThe Science of Scare brengt al sinds 2020, rond halloween, een jaarlijks rapport uit. Het bedrijf test, in een periode van vijftien dagen, 250 testpersonen. Deze testpersonen kijken naar een selectie van veertig horrorfilms. Daarbij werden deze testpersonen voorzien van een hartslagmonitor om op die manier te kunnen bepalen welke film gemiddeld de hoogste hartslag veroorzaakte. VerhaallijnIn Sinister volgen we Elisson, een schrijver van misdaadromans die gebaseerd zijn op waargebeurde politiezaken, hij heeft moeite om een nieuw verhaal te vinden. Hij verhuist met zijn gezin naar een huis waar een gehele familie is uitgemoord. Wanneer ze in het huis een doos met videobanden vinden waar nog meer moorden op staan, leidt dit onderzoek naar een bovennatuurlijke entiteit. Bekijk de trailer van Sinister hieronder. Genre: horror, thriller. Bekijk ook Het griezelseizoen begint vroeg: bekijk de trailer van The Exorcist: Believer Bekijk deze video » Het griezelseizoen is begonnen! Disney World opent het 'not so spooky' seizoen in Amerika Bekijk deze video » #Spookyseason is begonnen! Welke horror films komen deze maanden uit? (video) Bekijk deze video » Nog even wachten tot Wednesday seizoen 2: bekijk beste momenten Wednesday uit de Addams Family films! Bekijk deze video » Bekijk de trailer van The Nun II, vanaf 8 september in de biosscoop Bekijk deze video » Het is eindelijk herfst! Dit zijn de leukste Tim Burton films voor op je halloweenlijstje Bekijk deze video » Aftellen naar Halloween! Bekijk de trailer van de nieuwe Goosebumps Bekijk deze video » Dit kun je dit Halloweenseizoen streamen op Disney+ Bekijk deze video » Vier de 30ste verjaardag van Hocus Pocus! Bekijk deze video » Heftig: killerclown Amersfoort zorgt voor onrust en gegil (video) Bekijk deze video » Halloween 2023: deze griezelfilms zijn leuk voor de hele familie! Bekijk deze video »
Entertainment :
Halloween 2023: deze film is verkozen tot engste film allertijden!

Actuele video's

Meer actuele video's