Zien: Reinout Oerlemans koopt opknappertje in LA voor 'habbekrats' (RTL Boulevard)

Zien: Reinout Oerlemans koopt opknappertje in LA voor 'habbekrats' (RTL Boulevard)

Zondag 3 september 2023 om 20:38

RTL Boulevard heeft de beelden te pakken van het nieuwe opknapproject van Reinout Oerlemans en zijn vrouw Daniëlle in LA. Ze hebben het huis, ooit in het bezit van de legendarische Alfred Hitchcock, voor een habbekrats à 8,8 miljoen dollar gekocht. Reinout is al jaren succesvol in Hollywood en De Oerlemansjes houden zich daar ook bezig met het kopen en verkopen van de ene na de andere mansion.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Reinout Oerlemans</em> koopt opknappertje in LA voor 'habbekrats' (<em>RTL Boulevard</em>) RTL Boulevard heeft de beelden te pakken van het nieuwe opknapproject van Reinout Oerlemans en zijn vrouw Daniëlle in LA. Ze hebben het huis, ooit in het bezit van de legendarische Alfred Hitchcock, voor een habbekrats à 8,8 miljoen dollar gekocht. Reinout is al jaren succesvol in Hollywood en De Oerlemansjes houden zich daar ook bezig met het kopen en verkopen van de ene na de andere mansion. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Frank Evenblij bezoekt Reinout & Danielle Oerlemans in Los Angeles, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Reinout Oerlemans: 'Danielle en ik vonden onze relatie opnieuw uit' (Evenblij Maakt Vrienden) Bekijk deze video » Renze op zaterdag gemist? Reinout Oerlemans heeft speciale boodschap voor Jim en Jamai Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Reinout Oerlemans koopt opknappertje in LA voor 'habbekrats' (RTL Boulevard)

Actuele video's

Meer actuele video's