Video: Annemarie deelt emotionele verjaardagsvideo Edwin van der Sar

Video: Annemarie deelt emotionele verjaardagsvideo Edwin van der Sar

Zondag 29 oktober 2023 om 13:19

Vandaag is een feestelijke zondag voor Edwin van der Sar, want hij viert zijn verjaardag. Zijn vrouw Annemarie deelt op Instagram een hartverwarmende video van de jarige Edwin.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Annemarie</em> deelt emotionele verjaardagsvideo <em>Edwin van der Sar</em> Vandaag is een feestelijke zondag voor Edwin van der Sar, want hij viert zijn verjaardag. Zijn vrouw Annemarie deelt op Instagram een hartverwarmende video van de jarige Edwin. Tekst gaat verder onder de video. HersenbloedingEerder dit jaar, tijdens een vakantie in Kroatië, werd de voormalige doelman getroffen door een hersenbloeding. Met spoed werd hij naar een ziekenhuis gebracht en belandde hij op de intensive care. Na een week werd hij overgeplaatst naar een Nederlands ziekenhuis. Sinds half juli werkt hij thuis verder aan zijn herstel. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Ajax speelt in speciaal tenue als steunbetuiging voor Edwin van der Sar Bekijk deze video » Vrouw Edwin van de Sar geeft gezondheidsupdate: 'Hij is terug in Nederland' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Hersenbloeding
Eerder dit jaar, tijdens een vakantie in Kroatië, werd de voormalige doelman getroffen door een hersenbloeding. Met spoed werd hij naar een ziekenhuis gebracht en belandde hij op de intensive care. Na een week werd hij overgeplaatst naar een Nederlands ziekenhuis. Sinds half juli werkt hij thuis verder aan zijn herstel.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's