Video: 18-jarige automobilist overlijdt na frontale botsing tegen boom in Stadkanaal

Video: 18-jarige automobilist overlijdt na frontale botsing tegen boom in Stadkanaal

Zondag 29 oktober 2023 om 13:48

Een 18-jarige man uit Oldambt heeft zijn leven verloren bij een verkeersongeval in Stadskanaal, Groningen. Volgens de politie was de jongeman de bestuurder van de auto die in de nacht van zaterdag op zondag tegen een boom botste op de Van Boekerenweg.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>18-jarige automobilist</em> overlijdt na <em>frontale botsing</em> tegen boom in <em>Stadkanaal</em> Een 18-jarige man uit Oldambt heeft zijn leven verloren bij een verkeersongeval in Stadskanaal, Groningen. Volgens de politie was de jongeman de bestuurder van de auto die in de nacht van zaterdag op zondag tegen een boom botste op de Van Boekerenweg. Tekst gaat verder onder de video. Politie start onderzoekOndanks de inspanningen van hulpdiensten kon het slachtoffer zijn verwondingen niet overleven. De politie voert momenteel een onderzoek uit om de oorzaak van het ongeval te achterhalen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: sportauto crasht en belandt in sloot, bestuurder spoorloos (video) Bekijk deze video » Ontroerende beelden: brandweer redt drie honden bij woningbrand in Baarn Bekijk deze video »
Nieuws :

Politie start onderzoek
Ondanks de inspanningen van hulpdiensten kon het slachtoffer zijn verwondingen niet overleven. De politie voert momenteel een onderzoek uit om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's