Irritaties onder collega’s in De Poli: ‘Kun je niet gewoon ademen terwijl je werkt?’

Irritaties onder collega’s in De Poli: ‘Kun je niet gewoon ademen terwijl je werkt?’

Irritaties onder collega’s in <em>De Poli</em>: ‘Kun je niet gewoon ademen terwijl je werkt?’ In De Poli komen duidelijk de irritaties naar voren die leven op de werkvloer. Deze grappige dramaserie speelt zich af op de afdeling gynaecologie en een van de werknemers neemt letterlijk even een adempauze om tot rust te komen. Verpleegkundige Patty is hier duidelijk niet van gediend. Want wie neemt haar werk over terwijl ze ademhalingsoefeningen doet en wiens probleem is dat eigenlijk? “Kun je niet gewoon ademen terwijl je werkt? Ik heb niet eens kunnen lunchen!” Bekijk het fragment van De Poli hieronder. De Poli is elke zondag te zien om 21.15 uur op NPO 3 en te streamen via NPO Plus. Je kunt de beste fragmenten van De Poli terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NPO Start (@npo.nl) Patty Brard ziet droom werkelijkheid worden met eigen dramaserie: 'De oude taart' Bekijk deze video » Oogappels: verhaal Erik en zijn dementerende vader maakt enorm veel indruk Bekijk deze video » Zien: Chantal Janzen vindt de kinderen uit Eén grote familie verschrikkelijk Bekijk deze video »
Maandag 30 oktober 2023 om 16:16

In De Poli komen duidelijk de irritaties naar voren die leven op de werkvloer. Deze grappige dramaserie speelt zich af op de afdeling gynaecologie en een van de werknemers neemt letterlijk even een adempauze om tot rust te komen. Verpleegkundige Patty is hier duidelijk niet van gediend. Want wie neemt haar werk over terwijl ze ademhalingsoefeningen doet en wiens probleem is dat eigenlijk? “Kun je niet gewoon ademen terwijl je werkt? Ik heb niet eens kunnen lunchen!”

Bekijk het fragment van De Poli hieronder.

De Poli is elke zondag te zien om 21.15 uur op NPO 3 en te streamen via NPO Plus. Je kunt de beste fragmenten van De Poli terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's