De wereld rouwt om Friend Matthew Perry, welke actrice wil de hond van Perry adopteren?

De wereld rouwt om Friend Matthew Perry, welke actrice wil de hond van Perry adopteren?

Maandag 30 oktober 2023 om 19:33

De dood van Friends-ster Matthew Perry kwam als een grote schok voor velen. Voor het eerst stierf een van de Friends-acteurs en dat deed de wereld veel. De andere vijf castleden hebben nog altijd niet gereageerd op de tragische dood van hun Friend. Lisa Kudrow, die Phoebe speelde in de serie, zou wel de geliefde hond van Perry willen adopteren.

De wereld rouwt om Friend <em>Matthew Perry</em>, welke actrice wil de hond van Perry adopteren? De dood van Friends-ster Matthew Perry kwam als een grote schok voor velen. Voor het eerst stierf een van de Friends-acteurs en dat deed de wereld veel. De andere vijf castleden hebben nog altijd niet gereageerd op de tragische dood van hun Friend. Lisa Kudrow, die Phoebe speelde in de serie, zou wel de geliefde hond van Perry willen adopteren. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Matthew Perry breekt nog elke keer bij zien Friends, "moeilijk om te zien" Bekijk deze video » Friends-acteur Matthew Perry (Chandler Bing) op 54-jarige leeftijd overleden Bekijk deze video » Zien: Matthew Perry's grappigste momenten als Chandler Bing in Friends Bekijk deze video » Bekijk het liefdesverhaal van Matthew Perry en Monica Geller uit Friends Bekijk deze video » Fans rouwen om overleden Matthew Perry (54), lees de X-berichten Bekijk deze video » Zien! Uitgebreid overzicht van Matthew Perrys hoogte- én dieptepunten (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Entertainment :
De wereld rouwt om Friend Matthew Perry, welke actrice wil de hond van Perry adopteren?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's