ZIEN: Erica gaat los op 60ste verjaardag (Chateau Meiland)

ZIEN: Erica gaat los op 60ste verjaardag (Chateau Meiland)

ZIEN: Erica gaat los op 60ste verjaardag (<em>Chateau Meiland</em>) Gisteren in Chateau Meiland zagen we een feestvierende Erica. "Nee ik voel me geen 60. Ik weiger het", zegt ze voor de camera. Erica gaat los op haar verjaardagsfeest en danst op de muziek. Bekijk de beelden hieronder. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Erica in Chateau Meiland: 'Daar ga ik NIET in lopen!' Bekijk deze video » Vivé slaat zus Claire: wanhopige Maxime Meiland deelt de video Bekijk deze video »
Dinsdag 31 oktober 2023 om 10:30

Gisteren in Chateau Meiland zagen we een feestvierende Erica. "Nee ik voel me geen 60. Ik weiger het", zegt ze voor de camera. Erica gaat los op haar verjaardagsfeest en danst op de muziek. Bekijk de beelden hieronder.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's