Anna en Sven ervaren bijzondere bodymassage in Lang Leve de Liefde

Anna en Sven ervaren bijzondere bodymassage in Lang Leve de Liefde

Donderdag 2 november 2023 om 11:48

In Lang Leve de Liefde ervaren Anna en Sven een bijzondere bodymassage. Zij is masseuse en gebruikt tijdens haar werk haar hele lichaam. Windt het Sven op of valt hij in slaap?

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder:

Anna en Sven ervaren bijzondere bodymassage in <em>Lang Leve de Liefde</em> In Lang Leve de Liefde ervaren Anna en Sven een bijzondere bodymassage. Zij is masseuse en gebruikt tijdens haar werk haar hele lichaam. Windt het Sven op of valt hij in slaap? Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ramon reageert gelaten op brandwond Josephine in LLDL: 'Moet je ook niet doen' (video) Bekijk deze video » Bo in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb echt geen Amsterdams accent' Bekijk deze video » Gore spelletjes in Lang Leve de Liefde of toch best lekker? Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's