Rampspoed door storm Ciarán: gewonden en schade door omgevallen boom in Tilburg

Rampspoed door storm Ciarán: gewonden en schade door omgevallen boom in Tilburg

Donderdag 2 november 2023 om 14:32

In het hele land zijn slachtoffers van de storm Ciarán gevallen, met gewonden in Limburg en Den Haag. In Apeldoorn viel een slachtoffer nadat een forse boom omviel door de krachtige storm. Nu doet zich in Tilburg een vergelijkbare situatie voor.

Tekst gaat verder onder de video.

Rampspoed door <em>storm Ciarán</em>: gewonden en schade door <em>omgevallen boom</em> in <em>Tilburg</em> In het hele land zijn slachtoffers van de storm Ciarán gevallen, met gewonden in Limburg en Den Haag. In Apeldoorn viel een slachtoffer nadat een forse boom omviel door de krachtige storm. Nu doet zich in Tilburg een vergelijkbare situatie voor. Tekst gaat verder onder de video. Boom valt op rijdende auto'sEen omgevallen boom in Tilburg heeft vier rijdende auto's op de N65 ernstig beschadigd, zoals de politie heeft bevestigd. Een man is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht, terwijl vijf andere personen door ambulancepersoneel worden gecontroleerd. De weg is tijdelijk in beide richtingen afgesloten vanwege de bergingswerkzaamheden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Buienradar: storm Ciarán en flinke regenbuien zijn in aantocht Bekijk deze video » Storm Ciarán veroorzaakt chaos: vrachtwagen vol kerstpakketten belandt in de sloot Bekijk deze video »
Nieuws :

Boom valt op rijdende auto's
Een omgevallen boom in Tilburg heeft vier rijdende auto's op de N65 ernstig beschadigd, zoals de politie heeft bevestigd. Een man is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht, terwijl vijf andere personen door ambulancepersoneel worden gecontroleerd. De weg is tijdelijk in beide richtingen afgesloten vanwege de bergingswerkzaamheden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's