Monique Smit over bevalling dochter: 'Bijna in de auto geboren' (video)

Monique Smit over bevalling dochter: 'Bijna in de auto geboren' (video)

Donderdag 2 november 2023 om 18:36

In RTL Boulevard vertelde Monique Smit openhartig over de bevalling van haar derde kind, in september. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Monique Smit</em> over bevalling dochter: 'Bijna in de auto geboren' (video) In RTL Boulevard vertelde Monique Smit openhartig over de bevalling van haar derde kind, in september. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. 'Droombevalling'Monique Smit werd afgelopen september voor de derde keer moeder. De zangeres heeft al twee zoontjes en nu beviel ze van een meisje is. Monique zit helemaal op een roze wolk en heeft een 'droombevalling' achter de rug, zo vertelt ze aan RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Monique Smit over bevalling dochter: 'Bijna in de auto geboren' (video)

'Droombevalling'
Monique Smit werd afgelopen september voor de derde keer moeder. De zangeres heeft al twee zoontjes en nu beviel ze van een meisje is. Monique zit helemaal op een roze wolk en heeft een 'droombevalling' achter de rug, zo vertelt ze aan RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's