Hart van Nederland: vier gewonden bij ongeluk met vrachtwagen en taxibusje (video)

Hart van Nederland: vier gewonden bij ongeluk met vrachtwagen en taxibusje (video)

Vrijdag 3 november 2023 om 18:41

<em>Hart van Nederland</em>: vier gewonden bij ongeluk met vrachtwagen en taxibusje (video) Drie personen zijn vrijdagmiddag gewond geraakt bij een auto-ongeluk in Wouwse Plantage. Dat bevestigt een politiewoordvoerder aan Hart van Nederland. Volgens een correspondent ter plaatse gaat het om twee vrouwen en een kind. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: brand in meterkast leidt tot grootschalige evacuatie in Breda Bekijk deze video » Hart van Nederland: fiets doormidden na botsing met auto in Leek (video) Bekijk deze video » Video: verbijstering over Marokkanen-uitspraak burgemeester Den Bosch Bekijk deze video »
Nieuws :

Drie personen zijn vrijdagmiddag gewond geraakt bij een auto-ongeluk in Wouwse Plantage. Dat bevestigt een politiewoordvoerder aan Hart van Nederland. Volgens een correspondent ter plaatse gaat het om twee vrouwen en een kind.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's