Samantha de Jong grapt: 'Uit eten bij Walong van de Wajong-uitkering'

Samantha de Jong grapt: 'Uit eten bij Walong van de Wajong-uitkering'

Donderdag 9 juni 2022 om 10:51

Samantha de Jong houdt wel van een grapje over haar financiële situatie, die vermoedelijk wat minder rooskleurig is dan toen ze met haar reallife-soap een kijkcijferknaller was op RTL5. De Scheveningse ging deze week met haar tante uit eten een in Dim Sum-restaurant in Den Haag, met de naam Walong. Bij een foto daarvan grapt ze: 'Lekker uit eten bij Walong van de Wajong uitkering.'

Wanneer Wajong?
Een Wajong-uitkering krijg je overigens niet zomaar: 'Wajong is voor mensen die voor hun 18e of tijdens een studie een ziekte of handicap hebben. Door deze ziekte of handicap kunnen zij nooit meer werken', zo is te lezen op de website van de Rijksoverheid. Waarom De Jong deze uitkering krijgt of dat wellicht haar tante Wajonger is weten we niet.

De beelden van het Wajong-diner van Barbie zie je hieronder

Samantha de Jong grapt: 'Uit eten bij <em>Walong</em> van de Wajong-uitkering' Samantha de Jong houdt wel van een grapje over haar financiële situatie, die vermoedelijk wat minder rooskleurig is dan toen ze met haar reallife-soap een kijkcijferknaller was op RTL5. De Scheveningse ging deze week met haar tante uit eten een in Dim Sum-restaurant in Den Haag, met de naam Walong. Bij een foto daarvan grapt ze: 'Lekker uit eten bij Walong van de Wajong uitkering.' Wanneer Wajong?Een Wajong-uitkering krijg je overigens niet zomaar: 'Wajong is voor mensen die voor hun 18e of tijdens een studie een ziekte of handicap hebben. Door deze ziekte of handicap kunnen zij nooit meer werken', zo is te lezen op de website van de Rijksoverheid. Waarom De Jong deze uitkering krijgt of dat wellicht haar tante Wajonger is weten we niet. De beelden van het Wajong-diner van Barbie zie je hieronder Bekijk ook Erica Meiland: 'Monique, ga weg bij André Hazes, doe niet zo dom!' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Samantha de Jong grapt: 'Uit eten bij Walong van de Wajong-uitkering'

Actuele video's

Meer actuele video's