Hart van Nederland: omstanders overmeesteren overvaller (17) met mes in Amsterdam (video)

Hart van Nederland: omstanders overmeesteren overvaller (17) met mes in Amsterdam (video)

Zaterdag 4 november 2023 om 18:40

<em>Hart van Nederland</em>: omstanders overmeesteren overvaller (17) met mes in Amsterdam (video) Omstanders hebben vrijdagmiddag een 17-jarige Amsterdammer overmeesterd die met een mes probeerde een tabakszaak in Amsterdam-Oost te overvallen. Ze hebben de jongen, die rond 16.00 uur de zaak aan de Pieter Nieuwlandstraat wilde beroven, overgedragen aan de politie, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: fiets doormidden na botsing met auto in Leek (video) Bekijk deze video » Video: verbijstering over Marokkanen-uitspraak burgemeester Den Bosch Bekijk deze video » Hart van Nederland: vier gewonden bij ongeluk met vrachtwagen en taxibusje (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Omstanders hebben vrijdagmiddag een 17-jarige Amsterdammer overmeesterd die met een mes probeerde een tabakszaak in Amsterdam-Oost te overvallen. Ze hebben de jongen, die rond 16.00 uur de zaak aan de Pieter Nieuwlandstraat wilde beroven, overgedragen aan de politie, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's