Johnny de Mol over het gemis van halfzus Daniëlle van 't Schip

Johnny de Mol over het gemis van halfzus Daniëlle van 't Schip

<em>Johnny de Mol</em> over het gemis van halfzus <em>Daniëlle van 't Schip</em> De famillie van Johnny de Mol gaat door een moeilijke tijd na het verlies van zijn halfzus Daniëlle van 't Schip. De Mol's moeder Willeke Alberti is erg verdreitig en haalt geluk uit het zijn bij haar kleinkinderen. Daniëlle wou graag dat iedereen snel doorgaat met het leven en dat probeert de familie te doen. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook DNA Singers: Willeke Alberti zingt duet met haar achterneef Kelsey Bekijk deze video » Dochter van Willeke Alberti, Danielle van 't Schip, op 55-jarige leeftijd overleden Bekijk deze video » Patty Brard vol liefde over Daniëlle van 't Schip: 'Zoveel plezier met haar gehad' (Shownieuws) Bekijk deze video » Chantal Janzen geëmotioneerd door overlijden Daniëlle van 't Schip (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Zaterdag 4 november 2023 om 13:03

De famillie van Johnny de Mol gaat door een moeilijke tijd na het verlies van zijn halfzus Daniëlle van 't Schip. De Mol's moeder Willeke Alberti is erg verdreitig en haalt geluk uit het zijn bij haar kleinkinderen. Daniëlle wou graag dat iedereen snel doorgaat met het leven en dat probeert de familie te doen.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's