Levensgevaarlijk: Martien Meiland knoeit met het stroom

Levensgevaarlijk: Martien Meiland knoeit met het stroom

Levensgevaarlijk: <em>Martien Meiland</em> knoeit met het stroom Montana Meiland en Martien Meiland proberen een lamp aan de praat te krijgen. Een lampje aansluiten is over het algemeen niet zo moeilijk, maar voor deze twee wel. De kijkers vinden het maar gevaarlijk wat ze doen: "Laat het iemand doen die er verstand van heeft ...levensgevaarlijk zelf met stroom aan de gang als je het fout doet." Bekijk het fragment hieronder. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Martien Meiland: 'Mensen kokhalzen van al onze verhuizingen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Drama: Martien Meiland verprutst kapsels van Erica en Maxime Bekijk deze video »
Maandag 6 november 2023 om 13:50

Montana Meiland en Martien Meiland proberen een lamp aan de praat te krijgen. Een lampje aansluiten is over het algemeen niet zo moeilijk, maar voor deze twee wel. De kijkers vinden het maar gevaarlijk wat ze doen: "Laat het iemand doen die er verstand van heeft ...levensgevaarlijk zelf met stroom aan de gang als je het fout doet." Bekijk het fragment hieronder.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's