René van der Gijp lacht Rico Verhoeven uit: 'Dat interesseert niemand!' (video)

René van der Gijp lacht Rico Verhoeven uit: 'Dat interesseert niemand!' (video)

Woensdag 8 november 2023 om 12:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> lacht Rico Verhoeven uit: 'Dat interesseert niemand!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp heeft maandagavond met verbazing naar Rico Verhoeven in de talkshow van Beau van Erven Dorens gekeken. Verhoeven liet weten dat hij het vervelend vond dat hij in een campagnespotje van de VVD belandde: 'Nu denken mensen dat ik VVD stem.' René van der Gijp in Vandaag Inside: 'Of hij nou pro-VVD is, of tegen, het interesseert niemand wat.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

René van der Gijp heeft maandagavond met verbazing naar Rico Verhoeven in de talkshow van Beau van Erven Dorens gekeken. Verhoeven liet weten dat hij het vervelend vond dat hij in een campagnespotje van de VVD belandde: 'Nu denken mensen dat ik VVD stem.' René van der Gijp in Vandaag Inside: 'Of hij nou pro-VVD is, of tegen, het interesseert niemand wat.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's