Daan en Melanie flirten erop los in De Bondgenoten: 'Ik ben prima schoonzoon-materiaal'

Daan en Melanie flirten erop los in De Bondgenoten: 'Ik ben prima schoonzoon-materiaal'

Donderdag 2 november 2023 om 13:20

In De Bondgenoten flirten Daan en Melanie uitbundig met elkaar, maar Melanie vraagt zich af wat haar vader thuis van dit alles vindt.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Daan en Melanie</em> flirten erop los in <em>De Bondgenoten</em>: 'Ik ben prima schoonzoon-materiaal' In De Bondgenoten flirten Daan en Melanie uitbundig met elkaar, maar Melanie vraagt zich af wat haar vader thuis van dit alles vindt. Tekst gaat verder onder de video. Schoonzoon-materiaalDaan presenteert zichzelf als een heer en Melanie is nieuwsgierig naar hoe zijn hoffelijkheid zich vertaalt in romantiek, zijn relatie met zijn familie en hoe beschermend hij is. "Ik ben prima schoonzoon-materiaal", aldus Daan. Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Melanie blesseert zichzelf door eigen enthousiasme (De Bondgenoten) Bekijk deze video » Woedende Jennemie in De Bondgenoten: "Weer iets, dat ik niet lekker vind" Bekijk deze video »
TV :

Schoonzoon-materiaal
Daan presenteert zichzelf als een heer en Melanie is nieuwsgierig naar hoe zijn hoffelijkheid zich vertaalt in romantiek, zijn relatie met zijn familie en hoe beschermend hij is. "Ik ben prima schoonzoon-materiaal", aldus Daan.

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's