RTL Boulevard gemist? Hoge verwachtingen voor Nederlandse misdaadserie Santos

RTL Boulevard gemist? Hoge verwachtingen voor Nederlandse misdaadserie Santos

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Hoge verwachtingen voor Nederlandse misdaadserie <em>Santos</em> Nederlandse misdaadseries zoals Mocro Maffia, Penoza, en Undercover genieten van enorme populariteit. Nu betreedt Santos het toneel, een nieuwe serie die het verhaal vertelt van een Rotterdamse familie in de criminele wereld. Met een recente winst van het Gouden Kalf voor Beste Dramaserie, zijn de verwachtingen bijzonder hoog. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Santos is vanaf donderdag 9 november wekelijks om 20.25 uur te bekijken op NPO 3. Alle afleveringen zullen op dezelfde dag ook beschikbaar zijn op NPO Plus. Je kan de beste fragmenten van Santos terugkijken op Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Hoge verwachtingen voor Nederlandse misdaadserie Santos
Woensdag 8 november 2023 om 21:16

Nederlandse misdaadseries zoals Mocro Maffia, Penoza, en Undercover genieten van enorme populariteit. Nu betreedt Santos het toneel, een nieuwe serie die het verhaal vertelt van een Rotterdamse familie in de criminele wereld. Met een recente winst van het Gouden Kalf voor Beste Dramaserie, zijn de verwachtingen bijzonder hoog.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Santos is vanaf donderdag 9 november wekelijks om 20.25 uur te bekijken op NPO 3. Alle afleveringen zullen op dezelfde dag ook beschikbaar zijn op NPO Plus. Je kan de beste fragmenten van Santos terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's