Hart van Nederland: bus in weiland beland in Gronau, negen gewonden (video)

Hart van Nederland: bus in weiland beland in Gronau, negen gewonden (video)

Donderdag 9 november 2023 om 18:36

<em>Hart van Nederland</em>: bus in weiland beland in Gronau, negen gewonden (video) Negen mensen raakten donderdagochtend gewond bij een ernstige botsing tussen een auto en een passagiersbus. De aanrijding vond plaats net over de grens bij Enschede, in Gronau. Volgens een correspondent van Hart van Nederland ter plaatse betreft een van de slachtoffers een Nederlandse vrouw. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: vluchtende automobilist richt ravage aan in Den Haag, zes auto's beschadigd Bekijk deze video » Waarom is Amersfoort beste stad van Europa om te wonen? (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Drama voor oliebollenverkoper Joffrey: Kraam in Tilburg afgebrand na jaar van bedreigingen Bekijk deze video »
Nieuws :

Negen mensen raakten donderdagochtend gewond bij een ernstige botsing tussen een auto en een passagiersbus. De aanrijding vond plaats net over de grens bij Enschede, in Gronau. Volgens een correspondent van Hart van Nederland ter plaatse betreft een van de slachtoffers een Nederlandse vrouw.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's