Zien: vluchtende automobilist richt ravage aan in Den Haag, zes auto's beschadigd

Zien: vluchtende automobilist richt ravage aan in Den Haag, zes auto's beschadigd

Donderdag 9 november 2023 om 12:13

In de nacht van woensdag op donderdag heeft een automobilist op de vlucht voor de politie een ravage veroorzaakt op de Van der Neerstraat in Den Haag. Minstens zes auto's liepen schade op als gevolg hiervan. Nadat de auto tot stilstand kwam, vluchtten twee inzittenden, terwijl één gewond achterbleef.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>vluchtende automobilist</em> richt <em>ravage</em> aan in <em>Den Haag</em>, zes auto's beschadigd In de nacht van woensdag op donderdag heeft een automobilist op de vlucht voor de politie een ravage veroorzaakt op de Van der Neerstraat in Den Haag. Minstens zes auto's liepen schade op als gevolg hiervan. Nadat de auto tot stilstand kwam, vluchtten twee inzittenden, terwijl één gewond achterbleef. Tekst gaat verder onder de video. Zes auto's beschadigdDe bestuurder van de auto sloeg om een nog onbekende reden op de vlucht bij het zien van de politieauto. Op de kruising van de Van der Neerstraat en de Ruijsdaelstraat raasde de auto over een drempel, waarna de bestuurder de controle verloor en met hoge snelheid achter op een rij geparkeerde auto's botste. In totaal raakten minstens zes auto's beschadigd door het incident. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: aardappelboer verliest kiepwagen en verwoest woning in Groningen Bekijk deze video » Waarom is Amersfoort beste stad van Europa om te wonen? (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Zes auto's beschadigd
De bestuurder van de auto sloeg om een nog onbekende reden op de vlucht bij het zien van de politieauto. Op de kruising van de Van der Neerstraat en de Ruijsdaelstraat raasde de auto over een drempel, waarna de bestuurder de controle verloor en met hoge snelheid achter op een rij geparkeerde auto's botste. In totaal raakten minstens zes auto's beschadigd door het incident.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's