Drama voor oliebollenverkoper Joffrey: Kraam in Tilburg afgebrand na jaar van bedreigingen

Drama voor oliebollenverkoper Joffrey: Kraam in Tilburg afgebrand na jaar van bedreigingen

Donderdag 9 november 2023 om 17:51

Joffrey Bierens is volledig kapot van het nieuws. Zijn oliebollenkraam op het Wagnerplein in het Brabantse Tilburg is in de nacht van woensdag op donderdag in brand gestoken. "Er is helemaal niets meer van over, de kraam is tot de grond toe afgebrand."

Tekst gaat verder onder de video.

Drama voor <em>oliebollenverkoper Joffrey</em>: Kraam in <em>Tilburg</em> afgebrand na jaar van bedreigingen Joffrey Bierens is volledig kapot van het nieuws. Zijn oliebollenkraam op het Wagnerplein in het Brabantse Tilburg is in de nacht van woensdag op donderdag in brand gestoken. "Er is helemaal niets meer van over, de kraam is tot de grond toe afgebrand." Tekst gaat verder onder de video. Emotioneel en zwaar jaar achter de rugJoffrey heeft een emotioneel en zwaar jaar achter de rug, want een jaar geleden werd zijn vader, de 63-jarige Ad, doodgestoken in Best. Zijn vader beheerde verschillende oliebollen- en gebakkramen en stond goed bekend in de nationale kermiswereld. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: vluchtende automobilist richt ravage aan in Den Haag, zes auto's beschadigd Bekijk deze video » Waarom is Amersfoort beste stad van Europa om te wonen? (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Emotioneel en zwaar jaar achter de rug
Joffrey heeft een emotioneel en zwaar jaar achter de rug, want een jaar geleden werd zijn vader, de 63-jarige Ad, doodgestoken in Best. Zijn vader beheerde verschillende oliebollen- en gebakkramen en stond goed bekend in de nationale kermiswereld.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's