Milan stellig over Fabiënne's gewoontes in Lang Leve De Liefde: "Dan ben je ook niet wijs hoor!"

Milan stellig over Fabiënne's gewoontes in Lang Leve De Liefde: "Dan ben je ook niet wijs hoor!"

Vrijdag 10 november 2023 om 15:59

Milan stellig over Fabiënne's gewoontes in <em>Lang Leve De Liefde</em>: &quot;Dan ben je ook niet wijs hoor!&quot; In Lang Leve De Liefde vertelt Fabiënne dat ze snel vol zit van het avondeten en dan rond 23:00 uur weer honger heeft. Wat ze dan doet is een blikje Red Bull nemen wat niet handig is vlak voor het slapen gaan. Maar daar heeft Fabiënne wel een oplossing voor. Zodra Milan hoort welke, is hij stellig: "Dan ben je ook niet wijs hoor!" Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: is Jackie te zelfstandig voor haar date? Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: John werkt yoghurt onsmakelijk naar binnen en begint over diarree Bekijk deze video » Gooitzen 'flirt' met Lisanne in Lang Leve De Liefde: 'Heb graag de leiding in bed' (video) Bekijk deze video »
TV :

In Lang Leve De Liefde vertelt Fabiënne dat ze snel vol zit van het avondeten en dan rond 23:00 uur weer honger heeft. Wat ze dan doet is een blikje Red Bull nemen wat niet handig is vlak voor het slapen gaan. Maar daar heeft Fabiënne wel een oplossing voor. Zodra Milan hoort welke, is hij stellig: "Dan ben je ook niet wijs hoor!"

Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's