Gooitzen 'flirt' met Lisanne in Lang Leve De Liefde: 'Heb graag de leiding in bed' (video)

Gooitzen 'flirt' met Lisanne in Lang Leve De Liefde: 'Heb graag de leiding in bed' (video)

Donderdag 9 november 2023 om 20:40

Gooitzen 'flirt' met Lisanne in <em>Lang Leve De Liefde</em>: 'Heb graag de leiding in bed' (video) Al snel genoeg komen Lisanne en Gooitzen erachter dat zij beiden een dominante persoonlijkheid hebben. Daarom kunnen ze juist goed bij elkaar passen, zo concluderen ze in de Lang Leve De Liefde-villa. Gooitzen begint al met flirten, op zijn manier dan... Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Anna en Sven ervaren bijzondere bodymassage in Lang Leve de Liefde Bekijk deze video » Romantiek in Lang Leve de Liefde: wil Jens knuffelen met Rachel? (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: is Jackie te zelfstandig voor haar date? Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: John werkt yoghurt onsmakelijk naar binnen en begint over diarree Bekijk deze video »
TV :

Al snel genoeg komen Lisanne en Gooitzen erachter dat zij beiden een dominante persoonlijkheid hebben. Daarom kunnen ze juist goed bij elkaar passen, zo concluderen ze in de Lang Leve De Liefde-villa. Gooitzen begint al met flirten, op zijn manier dan...

Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's