Zaak Danny de Munk definitief voorbij: 'Alleen maar verliezers' (video)

Zaak Danny de Munk definitief voorbij: 'Alleen maar verliezers' (video)

Vrijdag 10 november 2023 om 19:56

Zaak <em>Danny de Munk</em> definitief voorbij: 'Alleen maar verliezers' (video) Een turbulent anderhalf jaar voor Danny de Munk. Eind mei 2022 deed een anonieme vrouw aangifte van verkrachting. De zanger reageerde hierop met een tweetal tegenaangiftes. Vorig jaar november besloot het OM wegens gebrek aan bewijs Danny niet te vervolgen en vandaag is besloten dat de zaak van De Munk tegen de aangeefster niet doorgezet wordt. Rob Goossens vertelde er vrijdag over bij RTL Boulevard: 'Er zijn alleen maar verliezers.' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zaak Danny de Munk definitief voorbij: 'Alleen maar verliezers' (video)

Een turbulent anderhalf jaar voor Danny de Munk. Eind mei 2022 deed een anonieme vrouw aangifte van verkrachting. De zanger reageerde hierop met een tweetal tegenaangiftes. Vorig jaar november besloot het OM wegens gebrek aan bewijs Danny niet te vervolgen en vandaag is besloten dat de zaak van De Munk tegen de aangeefster niet doorgezet wordt. Rob Goossens vertelde er vrijdag over bij RTL Boulevard: 'Er zijn alleen maar verliezers.'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's