Undercover in Nederland: Meester onder de oplichters Rob van Houtum opgepakt (video)

Undercover in Nederland: Meester onder de oplichters Rob van Houtum opgepakt (video)

<em>Undercover in Nederland</em>: Meester onder de oplichters <em>Rob van Houtum</em> opgepakt (video) Gisteren zagen we in Undercover in Nederland hoe de grote oplichter Rob van Houtum wordt achtervolgd en opgepakt door Alberto Stegeman: "Veel erger dan deze Rob van Houtum worden oplichters niet gemaakt", schrijft SBS6 op Instagram. "Pas op voor deze man." Bekijk de beelden van Undercover in Nederland hieronder Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook ZIEN: heftige Undercover in Nederland-aanhouding wegens afpersingszaak sekssite Bekijk deze video » ZIEN: heftige Undercover in Nederland-confrontatie met man die dickpics stuurde naar 11-jarige (video) Bekijk deze video »
Monday 13 November 2023 om 12:19

Gisteren zagen we in Undercover in Nederland hoe de grote oplichter Rob van Houtum wordt achtervolgd en opgepakt door Alberto Stegeman: "Veel erger dan deze Rob van Houtum worden oplichters niet gemaakt", schrijft SBS6 op Instagram. "Pas op voor deze man." Bekijk de beelden van Undercover in Nederland hieronder

Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's