ZIEN: heftige Undercover in Nederland-confrontatie met man die dickpics stuurde naar 11-jarige (video)

ZIEN: heftige Undercover in Nederland-confrontatie met man die dickpics stuurde naar 11-jarige (video)

ZIEN: heftige <em>Undercover in Nederland</em>-confrontatie met man die dickpics stuurde naar 11-jarige (video) Alberto Stegeman gaat in Undercover in Nederland de confrontatie aan met een man die dickpics stuurde naar een 11-jarig meisje. Zijn vrouw staat erbij terwijl Stegeman hem de feiten voor de voeten werpt. "Echt waar? Ik kan me niet herinneren dat ik dat gedaan heb", aldus de getrouwde man zonder kinderen. Bekijk de beelden van de confrontatie in het fragment uit Undercover in Nederland hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Undercover in Nederland gemist? Schaamteloze Adriana ontwijkt vraag over MH17 Bekijk deze video » Heftig: Undercover in Nederland pakt afvalcoaches aan in nieuwe aflevering Bekijk deze video » ZIEN: heftige Undercover in Nederland-aanhouding wegens afpersingszaak sekssite Bekijk deze video »
Sunday 5 November 2023 om 22:53

Alberto Stegeman gaat in Undercover in Nederland de confrontatie aan met een man die dickpics stuurde naar een 11-jarig meisje. Zijn vrouw staat erbij terwijl Stegeman hem de feiten voor de voeten werpt. "Echt waar? Ik kan me niet herinneren dat ik dat gedaan heb", aldus de getrouwde man zonder kinderen.

Bekijk de beelden van de confrontatie in het fragment uit Undercover in Nederland hieronder:

Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's