Johan Derksen tegen Dilan Yesilgöz in VI: 'Mark Rutte heeft niets bereikt in Europa' (video)

Johan Derksen tegen Dilan Yesilgöz in VI: 'Mark Rutte heeft niets bereikt in Europa' (video)

Woensdag 15 november 2023 om 09:30

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen tegen Dilan Yesilgöz in <em>VI</em>: 'Mark Rutte heeft niets bereikt in Europa' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp en Johan Derksen hadden dinsdag in Vandaag Inside een discussie over Pieter Omtzigt en de vraag of hij wel of niet premier wil worden. Derksen stelt dat het niet zo belangrijk is of Omtzigt dat wil of niet, Van der Gijp is het daar niet mee eens: 'Dat vind ik wel heel erg belangrijk. (...) Ik wil dat weten.' Daarbij haalt hij Mark Rutte aan, die het volgens Van der Gijp goed deed in het buitenland. Johan Derksen: 'Hij heeft niets bereikt in Europa.' Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

René van der Gijp en Johan Derksen hadden dinsdag in Vandaag Inside een discussie over Pieter Omtzigt en de vraag of hij wel of niet premier wil worden. Derksen stelt dat het niet zo belangrijk is of Omtzigt dat wil of niet, Van der Gijp is het daar niet mee eens: 'Dat vind ik wel heel erg belangrijk. (...) Ik wil dat weten.' Daarbij haalt hij Mark Rutte aan, die het volgens Van der Gijp goed deed in het buitenland. Johan Derksen: 'Hij heeft niets bereikt in Europa.' Bekijk het hele fragment hierboven.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's