ZIEN: Caroline van der Plas onderneemt actie na lugubere bekladding van BBB-campagnemateriaal

ZIEN: Caroline van der Plas onderneemt actie na lugubere bekladding van BBB-campagnemateriaal

Woensdag 15 november 2023 om 18:19

Vlaggen en borden van de BoerBurgerBeweging (BBB) zijn beklad met bloed, of in ieder geval een rode substantie. BBB-leider Caroline van der Plas gaat daar aangifte van doen, zei ze woensdag bij Sven op 1.

Tekst gaat verder onder de video.

ZIEN: <em>Caroline van der Plas</em> onderneemt actie na lugubere <em>bekladding</em> van <em>BBB-campagnemateriaal</em> Vlaggen en borden van de BoerBurgerBeweging (BBB) zijn beklad met bloed, of in ieder geval een rode substantie. BBB-leider Caroline van der Plas gaat daar aangifte van doen, zei ze woensdag bij Sven op 1. Tekst gaat verder onder de video. Caroline van der Plas 'Iedere dag BBBloed'In plaats van de campagneleus 'Iedere dag BBBeter' is nu de tekst 'Iedere dag BBBloed' te lezen. Daarnaast zijn de hoofden van de BBB-voorzitter en de nummer 2 op de lijst, Mona Keijzer, beklad met het rode goedje. Van der Plas zei wel wat gewend te zijn qua protest tegen haar partij, maar dit gaat volgens haar wel een stap verder. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hilarische opmerking van Caroline van der Plas in College Tour debat: "helemaal geen zin meer in" Bekijk deze video » Johan Derksen noemt Caroline van der Plas 'onnozel wicht' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Caroline van der Plas teleurgesteld in Khalid & Sophie: 'Jullie zijn nog nooit in Budel geweest' Bekijk deze video »
Nieuws :

'Iedere dag BBBloed'
In plaats van de campagneleus 'Iedere dag BBBeter' is nu de tekst 'Iedere dag BBBloed' te lezen. Daarnaast zijn de hoofden van de BBB-voorzitter en de nummer 2 op de lijst, Mona Keijzer, beklad met het rode goedje. Van der Plas zei wel wat gewend te zijn qua protest tegen haar partij, maar dit gaat volgens haar wel een stap verder.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's