Karsu uitgeroepen tot Woman of the Year bij BEAU: "Ik zit hier met schaamte"

Karsu uitgeroepen tot Woman of the Year bij BEAU: "Ik zit hier met schaamte"

Donderdag 16 november 2023 om 10:31

Zangeres Karsu is te gast bij Beau nadat zij tot Harper’s Bazaar Woman of the Year is uitgeroepen. Vanwege haar inspanningen om hulp te bieden aan de slachtoffers van de vreselijke aardbevingen in Turkije en Syrië heeft Karsu deze award gewonnen.

Tekst gaat verder onder de video

<em>Karsu</em> uitgeroepen tot Woman of the Year bij <em>BEAU</em>: &quot;Ik zit hier met schaamte&quot; Zangeres Karsu is te gast bij Beau nadat zij tot Harper’s Bazaar Woman of the Year is uitgeroepen. Vanwege haar inspanningen om hulp te bieden aan de slachtoffers van de vreselijke aardbevingen in Turkije en Syrië heeft Karsu deze award gewonnen. Tekst gaat verder onder de video SchaamteVolgens Harper’s Bazaar staat Karsu voor 'verbinding' omdat ze mensen in beweging zette om te helpen. Maar, vertelt ze aan Beau: "Ik zit hier met een bepaalde schaamte". Omdat zij hier in een prachtige jurk zit terwijl familieleden van haar zich realiseren dat de containers waar ze nu in wonen de komende jaren hun woning zal zijn. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gerard Joling wil verhuizen met Timmermans aan de macht: ‘Land gaat naar de klote!’ (Beau) Bekijk deze video » Zien: Frans Timmermans zingt aan tafel bij Beau (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Karsu uitgeroepen tot Woman of the Year bij BEAU: "Ik zit hier met schaamte"

Schaamte
Volgens Harper’s Bazaar staat Karsu voor 'verbinding' omdat ze mensen in beweging zette om te helpen. Maar, vertelt ze aan Beau: "Ik zit hier met een bepaalde schaamte". Omdat zij hier in een prachtige jurk zit terwijl familieleden van haar zich realiseren dat de containers waar ze nu in wonen de komende jaren hun woning zal zijn.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's